Ekonomiassistent Helsingborg deltid

Erlandsson Bygg i Syd ingår i den privatägda Erlandssonkoncernen som har mer än 2300 medarbetare och omsätter mer än 8 miljarder koronor. Erlandsson Bygg i Syd har idag verksamhet i hela Skåne. Vi fortsätter att växa i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på mer än 700Mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå denna så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Erlandssonare är ett begrepp som vi är stolta över och vill fortsätta utveckla bland annat genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att utvecklas.   

Arbetsuppgifter 
I rollen som Ekonomiassistent kommer du huvudsakligen ansvara för den ekonomiska administrationen inom det geografiska affärsområdet Helsingborg. Du kommer bland annat att arbeta med följande:
  • Ansvara för kundfakturering
  • Registrera ankommande leverantörsfakturor i Symbrio
  • Hantera förfallna fakturor samt att administrera påminnelser och räntefakturor
  • Administrativt stöd åt Produktionen genom att t ex ta fram fakturaunderlag, lägga upp nya projekt, ombokningar av kostnader samt på annat sätt vara behjälplig vid behov
  • Ansvara för kontoret med inköp, posthantering, telefon, mottagande av besökare mm
Vi söker dig som har minst 1-2 års erfarenhet av likvärdig befattning. Du har en ekonomiutbildning eller skaffat erfarenhet genom intern kompetensutveckling. Du har även god erfarenhet av Word, Excel och Powerpoint. Erfarenhet av byggbranschen och/eller ekonomisystemet Hogia samt tidigare erfarenhet av lönehantering är inget krav men meriterande. 

För rollen krävs det att du är lyhörd, social och har en vilja att lära dig. Du ska vara analytisk och noggrann i ditt arbete samt är ansvarstagande, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och deadlines. 
Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det. 

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité- och miljömedvetenhet. Hos Erlandsson Bygg får du det bästa av två världar. Som en del i ett större bolag har man den kompetens och goda rykte som kommer med namnet. Samtidigt får du alla fördelar med att jobba i ett mindre bolag som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande. 
 
Tillsvidare på deltid, ca 50%. Fast lön. Placering i Helsingborg. 

Ansök genom att klicka på ?sök tjänst? och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 20190510. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.  För frågor om tjänsten kontakta Ola Dryselius: ola.dryselius@erlandssonbygg.se

Besök gärna vår hemsida: 
www.erlandssonbygg.se för mer information om oss.

Ansökan