Produktionsledare Helsingborg

Erlandsson Bygg i Syd ingår i den privatägda Erlandssonkoncernen som har mer än 2200 medarbetare och omsätter mer än 8miljarder koronor. Erlandsson Bygg i Syd har idag verksamhet i hela Skåne. Vi fortsätter att växa i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på mer än 700Mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå denna så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Erlandssonare är ett begrepp som vi är stolta över och vill fortsätta utveckla bland annat genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att utvecklas.  

Rollen som produktionsledare 
Som produktionsledare hos Erlandsson Bygg i Syd erbjuds du en central roll i projektens utförande med ansvar för kvalitet, planering och personal i projekten. De övergripande arbetsuppgifterna kommer vara att;

  • Delta i arbetet med projektekonomi, prognosarbete och attestansvarig
  • Medverka/leda projektrelaterade möten såsom start-, samordnings- och byggmöten
  • Ta fram produkt- och metodval
  • Organisera och planera produktionen
  • Proaktivitet i resurs- och personalplanering utifrån upprättad tidsplan
  • Avropa inköp
Vem är du? 
Vi söker dig som har åtminstone några års erfarenhet av arbetsledning samt drivit egna projekt i byggbranschen inom byggservice eller entreprenad. Du har relevant ingenjörsutbildning eller har skaffat erfarenhet genom intern kompetensutveckling. Vi ser gärna att du har kunskap och praktisk erfarenhet inom byggproduktion. Kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet. Erfarenhet av Byggsamordnaren är en fördel men inget krav. 

Vidare är du bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det. 

Vi erbjuder 
Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité- och miljömedvetenhet. Hos Erlandsson Bygg får du det bästa av två världar. Som en del i ett större bolag har man den kompetens och goda rykte som kommer med namnet. Samtidigt får du alla fördelar med att jobba i ett mindre bolag som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande. 

Villkor/Placering 
Heltidstjänst med tillträde efter övrenskommelse. Placering på kontoret i Helsingborg. 

Ansökan 
Ansök genom att klicka sök tjänst , ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 
För frågor om tjänsten kontakta Ola Dryselius på ola.dryselius@erlandssonbygg.se 

Besök gärna vår hemsida: 
www.erlandssonbygg.se för mer information om oss.

Ansökan