Driven snickare till Hässleholm

Erlandsson Bygg i Syd ingår i den privatägda Erlandssonkoncernen och vi i Syd har idag verksamhet i hela Skåne. Vi fortsätter att växa i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på ca 700Mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå detta så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Erlandssonare är ett begrepp som vi är stolta över och vill fortsätta utveckla bl a genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att utvecklas. 

Vi söker flera ansvarstagande och skickliga snickare till Hässleholm
Du som söker skall ha yrkesbevis inom trä samt gedigen erfarenhet från byggservice eller mindre entreprenader. Som snickare hos Erlandsson Bygg i Syd får du mycket eget ansvar och kundkontakt. Som person ser vi gärna att du är flexibel, kvalitetsmedveten, initiativtagande och inser betydelsen av en nöjd kund. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen.

Rekrytering kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 31 maj.
Ansökan görs via vår hemsida. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.
För ytterligare information kontakta Sandra Eriksson, 040-674 00 86.
Besök gärna vår hemsida: www.erlandssonbygg.se för mer information och fler tjänster.

Ansökan