KMA-samordnare

Erlandssonkoncernen omfattar idag entreprenadverksamhet samt fastighetsförvaltning. Företaget är privatägt och omfattar mer än 2200 medarbetare och 8 Mrd kr i omsättning. Affärsidén är att verka inom ett begränsat antal affärsområden genom gedigen kompetens och erfarenhet. 

Erlandsson Bygg i Syd AB, som  är en del av Erlandsson koncernen, täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på ca 750Mkr och en historisk tillväxt om ca 90Mkr/år sen starten 2010, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Sydsverige. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det. 
  
Om tjänsten 
Som KMA- (kvalité, miljö och arbetsmiljö) samordnare hos oss får du möjlighet att arbeta i en bred och varierad roll. 
  
Nu söker dig som vill driva, vidareutveckla och genomföra KMA-arbete! Du erbjuds stor möjlighet att påverka ditt arbete i syfte att nå ständiga förbättringar och hållbara lösningar. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att innefattas av systematiskt arbetsmiljöarbete inklusive säkerhet, miljö enligt ISO 14001, samt samordning av vårt certifierade kvalitetsledningssystem. 
  
Du kommer att stötta organisationen och dina kollegor i riskanalyser, säkerställa och ansvara för att organisationen efterlever lagar och rutiner, samt genomföra interna- och samordna externa revisioner. Du kommer även att få möjlighet att projektleda inom olika mindre företagsövergripande verksamhetsutvecklingsprojekt. 
  
Du kommer vara placerad vårt huvudkontor i Malmö och rapportera till Personalchefen. 
  
Vem är du? 
Du brinner för ditt område och är duktig på att entusiasmera och få med dig andra. Du driver igenom fattade beslut och är van vid att självständigt strukturera ditt arbete. 
Vi söker dig med några års erfarenhet från liknande roller, gärna ifrån bygg- och anläggningsbranschen. Du kan även vara tidigare arbetsledare/platschef eller entreprenadingenjör inom branschen med ett stort intresse för KMA. Du har relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis med bygginriktning. Vidare har du kunskap om gällande lagstiftning inom området samt om ledningssystem inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom projektledning inom verksamhetsutveckling. 
Du kommunicerar väl på svenska, både i tal och i skrift, och har god förmåga att vara tydlig. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder 
Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité-, miljö- och arbetsmiljömedvetenhet. Hos Erlandsson Bygg får du det bästa av två världar. Som en del i ett större bolag har man den kompetens och goda rykte som kommer med namnet. Samtidigt får du alla fördelar med att jobba i ett mindre bolag som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande. 


Tillträdesdag 
Omgående/Enligt överenskommelse. 

Ansökan 
Ansök genom att klicka på ?sök tjänst? och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande.  Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 
För frågor om tjänsten kontakta Personalchef Ola Dryselius på 040-6740028 eller på ola.dryselius@erlandssonbygg.se. Besök gärna vår hemsida: www.erlandssonbygg.seför mer information om oss. Vänligen inkom med din ansökan snarast då vi tillämpar löpande urval.

Ansökan