Arbetsledare Entreprenad/Bostad i Malmö


Erlandsson Bygg i Syd är verksam i hela Skåne och fortsätter att växa i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på mer än 800Mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Erlandsson Bygg i Syd
värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det. 

I rollen som Arbetsledare inom Entreprenad/Bostad med placering i Malmö erbjuds du en central roll i projektets utförande. Du ansvarar för kvalitet, planering och personal i projekten. 

Övergripande arbetsuppgifter: 
? Organisera och planera produktionen och aktivt medverka i produktionsstartmöten
? Ta fram produkt- och metodval
? Proaktivitet i resurs/personal planering utifrån upprättad tidsplan
? Delta i arbetet med projektekonomi och prognosarbete
? Fatta vissa ekonomiska beslut gällande produktionsfrågor så som anbud, inköp av UE, ÄTOR, leverantörer och material samt avropa köp.

Vem är du?
 
Vi tror att du har minst två års erfarenhet av arbetsledning i byggbranschen inom antingen entreprenad eller bostadsproduktion. Du har antingen eftergymnasialutbildning eller skaffat erfarenhet genom intern kompetensutveckling. Vi utgår från att du har kunskap och praktisk erfarenhet inom produktion, planering och arbetsledning. Kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet. Erfarenhet av Byggsamordnaren är en fördel men inget krav. 

Vidare är du bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Vi utgår från att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar.  

Vi erbjuder dig en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité- och miljömedvetenhet. Vi är ett bolag i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande.  Efter den inledande provanställningen finns möjlighet till förmånsbil.

Ansök senast den 9 december genom att klicka på ?sök tjänst? och ladda upp ditt CV och personliga brev. För frågor om tjänsten kontakta Ola Dryselius ? ola.dryselius@erlandssonbygg.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Ansökan