Produktionsledare Byggservice Trelleborg


Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på mer än 800Mkr och en kontinuerlig tillväxt sedan starten 2010, vilket gör oss till en av de större och snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också stort värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det hos oss.

Vi förstärker med en produktionsledare till Byggservice Trelleborg

Vi erbjuder dig en central roll i projektens utförande med ansvar för kvalitet, planering och personal. De övergripande arbetsuppgifterna kommer vara att;
  • Delta i arbetet med projektekonomi, prognosarbete och attestansvarig
  • Medverka/leda projektrelaterade möten såsom start-, samordnings- och byggmöten
  • Ta fram produkt- och metodval
  • Organisera och planera produktionen
  • Proaktivitet i resurs- och personalplanering utifrån upprättad tidsplan
  • Avropa inköp

Vem är du? 
Vi söker dig som har åtminstone några års erfarenhet av arbetsledning i byggbranschen inom byggservice eller entreprenad samt har jobbat några år som snickare. Kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet. Erfarenhet av Byggsamordnaren är en fördel men inget krav. 

Vidare är du bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. 

Vi erbjuder
 
Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité- och miljömedvetenhet. Hos Erlandsson Bygg i Syd har du möjlighet att jobba i ett mindre bolag som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande. 
 
Villkor/Placering
 
Heltidstjänst med tillträde snarast. Placering på kontoret i Trelleborg. 

Ansökan
 
Ansök genom att klicka sök tjänst , ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 
För frågor om tjänsten kontakta Ola Dryselius på ola.dryselius@erlandssonbygg.se 

Besök gärna vår hemsida: 
www.erlandssonbygg.se för mer information om oss.

Ansökan