Platschef till Entreprenad/Bostadsavdelningen i Malmö

Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på mer än 800Mkr och en kontinuerlig tillväxt sedan starten 2010, vilket gör oss till en av de större och snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också stort värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det hos oss.

Som Platschef i vår Entreprenad/Bostadsavdelning erbjuds du en central roll i projektets utförande. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten. Rollen rapporterar till projektchefen som sitter på vårt huvudkontor i Malmö.

Övergripande arbetsuppgifter:
- Fatta ekonomiska beslut gällande produktionsfrågor så som anbud, inköp av UE, ÄTOR, leverantörer och material
- Fortlöpande budget & resultat uppföljning och rapportering
- Aktivt medverka i produktionsstartmöten
- Organisera och planera produktionen
- Framtagande av projektplan avseende orientering, projektmål, miljöaspekter, beställare-/projektorganisation, kritiska köp, ansvar och befogenheter
- Aktivt medverka vid upphandling av UE, inklusive leverantörsbedömning och KMA-säkring

Du har minst fyra erfarenhet som platschef i byggbranschen inom entreprenad. Vi utgår från att du har gedigen kunskap och praktisk erfarenhet inom produktion, planering och arbetsledning. Kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet. Erfarenhet av Hogia ekonomi och Byggsamordnaren är en fördel men inget krav.

Vidare är du bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. 
Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det.

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité- och miljömedvetenhet. Hos Erlandsson Bygg får du det bästa av två världar. Som en del i ett större bolag har man den kompetens och goda rykte som kommer med namnet. Samtidigt får du alla fördelar med att jobba i ett mindre bolag som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande.

Vi går igenom ansökningarna löpande men senast den 20 januari vill vi ha din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. För frågor om tjänsten kontakta Ola Dryselius: ola.dryselius@erlandssonbygg.se.
Besök gärna vår hemsida: www.erlandssonbygg.se för mer information om oss

Ansökan