Skickliga snickare till SAWI

Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på ca 800Mkr och en historisk tillväxt om ca 90Mkr/år sen starten 2010, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Sydsverige. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

2016 stärkte Erlandsson Bygg i Syd AB sina marknadsandelar i södra Skåne och expanderade den nyetablerade satsningen på bostadsproduktion genom att förvärva SAWI Byggnads AB. SAWI Byggnads AB är ett välmående byggföretag som bygger bostäder, lokaler och industrier samt renoverar och gör underhållsarbeten. Företaget grundades 1973 och har sedan dess blivit riktigt vassa på att bygga och renovera lyxiga bostäder. Efterfrågan hos våra kunder är väldigt stor så för att möta upp deras krav och säkerställa en fortsatt stabil hög kvalitet behöver vi förstärka vår organisation med fler ansvarstagande och skickliga snickare hos SAWI med placering i Trelleborg. 

Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det.
 
Vi söker flera ansvarstagande och skickliga snickare till SAWI i Trelleborg
 
Du som söker skall ha yrkesbevis inom trä samt gedigen erfarenhet från byggservice eller mindre entreprenader. Som snickare hos SAWI får du mycket eget ansvar och kundkontakt. Som person ser vi gärna att du är flexibel, kvalitetsmedveten, initiativtagande och inser betydelsen av en nöjd kund. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen.

Ansökan görs via vår hemsida och senast den 24 februari vill vi ha din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.
För ytterligare information kontakta Ola Dryselius, 040-674 00 28.
Besök gärna vår hemsida: www.erlandssonbygg.se för mer information och fler tjänster.

Ansökan