Produktionsledare till SAWI Byggnads Ab

Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på ca 800Mkr och en historisk tillväxt om ca 90Mkr/år sen starten 2010, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Sydsverige. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

2016 stärkte Erlandsson Bygg i Syd AB sina marknadsandelar i södra Skåne och expanderade den nyetablerade satsningen på bostadsproduktion genom att förvärva SAWI Byggnads AB. SAWI Byggnads AB är ett välmående byggföretag som bygger bostäder, lokaler och industrier samt renoverar och gör underhållsarbeten. Företaget grundades 1973 och har sedan dess blivit riktigt vassa på att bygga och renovera lyxiga bostäder. Efterfrågan hos våra kunder är väldigt stor så för att möta upp deras krav och säkerställa en fortsatt stabil hög kvalitet behöver vi förstärka vår organisation med fler ansvarstagande och skickliga snickare hos SAWI med placering i Trelleborg. 

Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det.
 
Vi söker en duktig och driven produktionsledare till SAWI i Trelleborg
 
Som produktionsledare inom SAWI erbjuds du en central roll i projektens utförande med ansvar för kvalitet, planering och personal i projekten. 
Dina övergripande arbetsuppgifter kommer vara att;
 
Delta i arbetet med projektekonomi och prognosarbete
Medverka/leda projektrelaterade möten såsom start-, samordnings- och byggmöten
Ta fram produkt- och metodval
Organisera och planera produktionen
Proaktivitet i resurs- och personalplanering utifrån upprättad tidsplan
Vi söker dig som har åtminstone några års erfarenhet av arbetsledning samt drivit egna projekt i byggbranschen inom byggservice. Du har relevant ingenjörsutbildning eller har skaffat erfarenhet genom intern kompetensutveckling. Vi ser gärna att du har kunskap och praktisk erfarenhet inom byggproduktion. Kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet. Erfarenhet av Byggsamordnaren är en fördel men inget krav. 

Vidare är du bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det. 

Vi erbjuder dig en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité- och miljömedvetenhet. Hos oss får du möjligheten att jobba i ett mindre bolag som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande. 
Ansökan görs via vår hemsida och senast den 24 februari vill vi ha din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.
För ytterligare information kontakta Ola Dryselius, 040-674 00 28.
Besök gärna vår hemsida: www.erlandssonbygg.se för mer information och fler tjänster.

Ansökan