KMA-samordnare


Erlandsson Bygg i Syd är verksam i hela Skåne och fortsätter att växa i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Inom koncernen finns också Göinge Bygg och fastighets AB samt SAWI Byggnads AB, tillsammans  är vi idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på mer än 800Mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå denna så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Erlandssonare är ett begrepp som vi är stolta över och vill fortsätta utveckla bland annat genom yrkeskunniga och skickliga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att utvecklas. Vi är certifierade enligt ISO för både Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.

Om tjänsten
Som KMA (kvalité, miljö och arbetsmiljö) -samordnare hos oss får du möjlighet att arbeta i en bred och varierad roll.
 
Nu söker dig som vill driva, utveckla och genomföra kvalitets, miljö, arbetsmiljö förbättringar! Du erbjuds möjlighet att påverka ditt arbete i syfte att nå ständiga förbättringar och hållbara lösningar. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att innefattas av systematiskt förbättringsarbete av vårt kvalitets- och miljöarbete.
 
Du kommer att stötta organisationen och dina kollegor i riskanalyser, ansvara för att organisationen efterlever lagar och rutiner, samt genomföra interna- och samordna externa revisioner. Du kommer även att projektleda inom olika företagsövergripande verksamhetsutvecklingsprojekt.
 
Du kommer vara placerad vårt huvudkontor i Malmö och rapportera till vår Personalchef.
 
Vem är du?
Du brinner för ditt område och är duktig på att entusiasmera och få med dig andra. Du driver igenom fattade beslut och är van vid att självständigt strukturera ditt arbete.
Vi söker dig med några års erfarenhet från liknande roller, gärna ifrån byggbranschen. Du har relevant högskoleutbildning, gärna med bygginriktning. Du kan även tidigare haft en produktionsledandebefattning inom branschen med ett stort intresse för KMA.  Vidare har du god kunskap om gällande lagstiftning inom området samt om ledningssystem inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet inom projektledning inom verksamhetsutveckling.

Du kommunicerar väl på svenska, både i tal och i skrift, och har god förmåga att vara tydlig. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder dig en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité-, miljö- och arbetsmiljömedvetenhet.
Hos oss får du möjligheten att jobba i ett mindre bolag som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande. 

För frågor om tjänsten kontakta Ola Dryselius på ola.dryselius@erlandssonbygg.se.
Vi granskar ansökningar löpande men senast den 20 april vill vi ha din ansökan.

Ansökan