Assistent/receptionist till Malmö


Erlandsson Bygg i Syd är verksamma i hela Skåne och fortsätter att växa i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Inom koncernen finns också Göinge Bygg och Fastighets AB samt SAWI Byggnads AB, tillsammans är vi idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på mer än 800Mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå denna så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Erlandssonare är ett begrepp som vi är stolta över och vill fortsätta utveckla bland annat genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att utvecklas.


I rollen som Assistent/receptionist kommer du att hantera många varierande arbetsuppgifter.
Du tillhör HR-avdelningen och kommer i rollen som assistent vara behjälplig med olika administrativa arbetsuppgifter så som ID06, telefoner och andra arbetsuppgifter kopplat till våra medarbetare. Du kommer även hjälpa chefer i produktionen med olika administrativa arbetsuppgifter såsom upprätta drift- och underhållspärmar, registreringar, hantera listor, uppdatering av dokument. Då du kommer även att sitta i receptionen och få hantera tillhörande arbetsuppgifter så som att ta emot kunder, hantera växel, vara frukostansvarig, posthantering m.m.

Formell kompetens
Du har godkänd gymnasieutbildning och har erfarenhet av liknande arbete. Vi ser också att du har god datorvana och behärskar Officeprogrammen samt behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du gillar administrativa arbetsuppgifter och har en inre drivkraft att vilja slutföra uppgifter. Som person är du serviceinriktad och van att ha många bollar i luften. Du är ansvarsfull, strukturerad, snabblärd och noggrann samt positivt inställd till förändringar.

Ansökan
Ansök genom att klicka på ?Sök tjänst? och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2020-05-13. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
För frågor om tjänsten kontakta Ola Dryselius, Personalchef, ola.dryselius@erlandssonbygg.se
Besök gärna vår hemsida: www.erlandssonbygg.se för mer information om oss

Ansökan