Produktionschef Byggservice med placering i Hässleholm


Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Inom koncernen finns också Göinge Bygg och Fatighets AB samt SAWI Byggnads AB. Tillsammans är vi idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på ca 800Mkr och en kontinuerlig tillväxt sedan starten 2010, vilket gör oss till en av de större och snabbväxande byggaktörerna i Sydsverige. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision - Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå denna arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Ansvarsfull, Laganda ocg Personlig. Erlandssonare är ett begrepp som vi är stolta över och vill fortsätta utveckla bland att genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att utvecklas.

Produktionschef Byggservice i Hässleholm
Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten. 

Övergripande arbetsuppgifter:
- Planera, organisera, genomföra samt säkerställa projekten uppfyller kundens krav
- Fortlöpande budget- & resultatuppföljning, rapportering och attestansvarig
- Fatta ekonomiska beslut gällande produktionsfrågor så som anbud, inköp av UE, ÄTOR, leverantörer och material
- Proaktivitet i resurs-/personalplanering utifrån upprättad tidsplan
- Framtagande av projektplan avseende orientering, projektmål, miljöaspekter, beställare-/projektorganisation, kritiska köp, ansvar och befogenheter
- Aktivt medverka vid upphandling av UE, inklusive leverantörsbedömning och KMA-säkring

Vem är du?
Vi tror att du har minst två års erfarenhet som produktionschef i byggbranschen inom byggservice/entreprenad. Du har en ingenjörsutbildning eller skaffat erfarenhet genom intern kompetensutveckling. Vi ser att du har kunskap och praktisk erfarenhet inom produktion, planering, arbetsledning, kalkyl och inköp. Kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet. Erfarenhet av Hogia ekonomi och Byggsamordnaren är en fördel men inget krav. 

Vidare är du bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. 

Vi erbjuder 
Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité- och miljömedvetenhet. Hos Erlandsson Bygg i Syd har du möjlighet att jobba i ett mindre bolag som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande. Efter provanställningen kommer du erbjudas förmånsbil.

Tillträde

Omgående/Enligt överenskommelse. 

Ansökan
 
Ansök nedan genom att klicka sök tjänst, ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, dock vill vi ha din ansökan senst den 29 maj.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. För frågor om tjänsten kontakta Ola Dryselius på ola.dryselius@erlandssonbygg.se 

Besök gärna vår hemsida: 
www.erlandssonbygg.se för mer information om oss.

Ansökan