Trainee till Erlandsson Bygg i Syd, Helsingborg

Erlandsson Bygg i Syd är verksamma i hela Skåne och fortsätter att växa inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Inom koncernen finns också Göinge Bygg och Fastighets AB samt SAWI Byggnads AB, tillsammans är vi idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på mer än 800Mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå denna så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Erlandssonare är ett begrepp som vi är stolta över och vill fortsätta utveckla bland annat genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att utvecklas.


Som Trainee i Helsingborge erbjuds du
genom vårt traineeprogram att få en inblick i många olika delar av vår verksamhet så som produktion, projektering samt kalkyl och inköp. Praktiken kommer varvas med teori. Under din anställning hos oss kommer du också att lära känna vår kultur och våra värderingar. Tjänsten, som är på heltid, inleds med sex månaders provanställning.

Är du intresserad av att vara med och skapa vår gemensamma framtid och bli en ?Erlandssonare?? Vi söker dig som är nyutexaminerad byggnadsingenjör, entreprenadingenjör, produktionsledare eller liknande. Som nyutexaminerad kommer du att få gå igenom vårt traineeprogram som är cirka 2 år långt.

Vi söker dig som är engagerad, värderar laganda högt, tar ansvar och gör det där lilla extra. Du är bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar.

Ansök senast den 1 juni
genom att klicka på ?Sök tjänst? och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via epost, ansök via vårt rekryteringssystem Staffrec/Careerhub. Maila dina eventuella frågor om tjänsten till personalchef Ola Dryselius, ola.dryselius@erlandssonbygg.se. Besök gärna vår hemsida ? www.erlandssonbygg.se för mer information om oss.

Ansökan