Platschef som vill bygga Helsingborg


Presentation
Erlandssonkoncernen omfattar idag entreprenadverksamhet samt fastighetsförvaltning. Företaget är privatägt och omfattar 2200 medarbetare och 7 Mrd kr i omsättning. Affärsidén är att verka inom ett begränsat antal affärsområden genom gedigen kompetens och erfarenhet.

Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på ca 700Mkr och en historisk tillväxt om ca 100Mkr/år sen starten 2010, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Sydsverige. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det.

Om tjänsten
Som Platschef på Erlandsson i Syd AB erbjuds du en central roll i projektets utförande. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten.

Övergripande arbetsuppgifter:
? Fatta ekonomiska beslut gällande produktionsfrågor så som anbud, inköp av UE, ÄTOR, leverantörer och material
? Fortlöpande budget- & resultatuppföljning och rapportering
? Aktivt medverka i produktionsstartmöten
? Organisera och planera produktionen
? Ta fram produkt- och metodval
? Proaktivitet i resurs-/personalplanering utifrån upprättad tidsplan
? Framtagande av projektplan avseende orientering, projektmål, miljöaspekter, beställare-/projektorganisation, kritiska köp, ansvar och befogenheter
? Avropa köp
? Aktivt medverka vid upphandling av UE, inklusive leverantörsbedömning och KMA-säkring
? Ansvarar för arbetet med projektekonomi, prognosarbete och attestansvarig

Vem är du?
Vi tror att du har minst två års erfarenhet som platschef i byggbranschen inom entreprenad. Du har en ingenjörsutbildning eller skaffat erfarenhet genom intern kompetensutveckling. Vi ser att du har kunskap och praktisk erfarenhet inom produktion, planering och arbetsledning (kalkyl och inköp). Kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet. Erfarenhet av Hogia ekonomi och Byggsamordnaren är en fördel men inget krav.

Vidare är du bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. 
Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det.

Vi erbjuder
Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité- och miljömedvetenhet. Hos Erlandsson Bygg får du det bästa av två världar. Som en del i ett större bolag har man den kompetens och goda rykte som kommer med namnet. Samtidigt får du alla fördelar med att jobba i ett mindre bolag som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Krav på körkort och tillgång till egen bil i tjänsten.

Tillträdesdag
Omgående/Enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök genom att klicka på ?sök tjänst? och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande.  Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
 För frågor om tjänsten kontakta Sandra Eriksson: sandra.eriksson@erlandssonbygg.se. Besök gärna vår hemsida: www.erlandssonbygg.seför mer information om oss

Ansökan