HR- och löneadministratör


Erlandsson Bygg i Syd ingår i den privatägda Erlandssonkoncernen som har mer än 2000 medarbetare och omsätter mer än 7 miljarder koronor. Erlandsson Bygg i Syd har idag verksamhet i hela Skåne. Vi fortsätter att växa i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på mer än 700Mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå detta så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Erlandssonare är ett begrepp som vi är stolta över och vill fortsätta utveckla bland annat genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att utvecklas. 

Är du vår nya HR- och löneadministratör!

Vi söker dig som har åtminstone några års erfarenhet av övergripande och operativt ansvar för löneprocess, rapportering, statistik och HR administration. Utöver löne- och HR-administration kommer du även att vara delaktig i och stödja olika HR-relaterade processer där du bland annat ansvarar för vissa rekryteringar och introduktionsprogram för nyanställda. Du kommer även stötta upp vid upprättande av anställningsavtal, uppdatera personalhandbok och policy, skriva tjänstgöringsintyg och arbetsgivarintyg samt administrera pensioner, försäkringar och bilar samt ge service och support till medarbetare, chefer och externa parter.

För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker att arbetsuppgifterna är roliga och utmanande och du gillar administration, struktur och noggrannhet. Vi förväntar oss att du har åtminstone 3 års erfarenhet av löneadministration och erfarenhet av arbete med HR-relaterade frågor samt talar och skriver svenska obehindrat. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av lönesystemet Hogia.

Som person är du prestigelös och initiativtagande med en god problemlösningsförmåga. Då rollen ställer krav på att ditt arbete är korrekt är det en förutsättning att du är noggrann och strukturerad i ditt utförande. Du behöver även ha en välutvecklad förmåga för bemötande och tycka om sociala kontakter. Vidare tror vi att du är duktig på att se förbättringar och att du är en lagspelare.

Rekrytering kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2 april.
Ansökan görs via vår hemsida. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

För ytterligare information kontakta Ola Dryselius, 040-674 00 28.

Besök gärna vår hemsida: www.erlandssonbygg.se för mer information och fler tjänster.

Ansökan