Projektchef

Treano Bygg är verksamma i hela Skåne och fortsätter kontinuerligt att växa inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Inom företaget finns också SAWI Exclusive Homes by Treano och tillsammans är vi idag snart 200 drivna medarbetare med en årlig omsättning på 850 mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Lund, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå denna position så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Vi är stolta över vad vi uppnått och vill fortsätta utvecklas bland annat genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att utvecklas.

Som Projektchef erbjuds du en central roll i att vara med och bygga upp, leda och utveckla vår entreprenadverksamhet i nordvästra Skåne. Att vara med från grunden i denna tillväxtfas kommer att ge dig stora möjligheter att påverka hur verksamheten byggs upp och vidareutvecklas. Rollen rapporterar till affärsområdeschefen som är placerad på vårt kontor i Helsingborg.

Övergripande arbetsuppgifter:
  • Ansvarar för arbetet med projektekonomi och prognosarbete
  • Ingå affärsuppgörelser
  • Aktivt medverka vid upphandling av UE, inklusive leverantörsbedömning och KMA säkring
  • Fatta ekonomiska beslut gällande produktionsfrågor så som anbud, inköp av UE, ÄTOR, leverantörer och material
  • Genomföra projekturval och anbudsbearbetning
  • Organisera och planera produktionen samt framtagande av projektplan avseende orientering, projektmål, miljöaspekter, beställare-/projektorganisation, kritiska inköp, ansvar och befogenheter

Du som söker har minst fyra års erfarenhet som platschef i byggbranschen inom entreprenad. Du har en adekvat eftergymnasial utbildning. Vi utgår från att du har gedigen kunskap och erfarenhet inom produktion, planering och arbetsledning. Erfarenhet av entreprenader >50 Mkr, partnering och prefabricering är meriterande. Kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet. Erfarenhet av Hogia ekonomi och Byggsamordnaren är en fördel men inget krav.

Vidare är du bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. 
Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det.

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité- och miljömedvetenhet. Hos Treano får du det bästa av två världar. Som en del i ett större bolag har vi den kompetens och goda rykte som kommer med namnet. Samtidigt får du alla fördelar med att jobba i ett mindre bolag som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse. 

Ansök
 senast den 11 januari. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 
För frågor om tjänsten kontakta Fredrik Hagebris 042-499 25 03.

Besök gärna vår hemsida: www.treano.se för mer information om oss

Ansökan