Arbetsledare till Sawi Exlusive Homes by Treano

Treano Bygg, fd Erlandsson Bygg i Syd, är verksamma i hela Skåne och fortsätter kontinuerligt att växa inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Tillsammans är vi idag ca 200 drivna medarbetare med en årlig omsättning på ca 900 mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm, Lund och Kristianstad. Vi är sedan 2019 ett certifierat "Great Place To Work"-företag.
Sawi Exclusive Homes by 
Treano är ett koncept inom Treano som fokuserar på att bygga exklusiva och unika hem. I nära samarbete med välkända arkitekter kan vi tillsammans med våra kunder förverkliga drömmar och bygga hem som lever upp till högt ställda förväntningar och krav från både kunden och oss själva. 

Efterfrågan på vårt koncept Sawi Exclusive Homes by Treano hos våra kunder är väldigt stor, för att möta upp deras krav och säkerställa en fortsatt stabil hög kvalitet behöver vi förstärka vår organisation med en Arbetsledare med placering i Trelleborg

Som arbetsledare erbjuder vi dig en roll som både självständigt och tillsammans med närmaste chef ansvarar för projektens planering, utförande, uppföljning och överlämnade till kund. 
  
Vi söker dig som har åtminstone några års erfarenhet av arbetsledning av mindre entreprenader inom byggbranschen Du har relevant ingenjörsutbildning eller har skaffat erfarenhet genom intern kompetensutveckling. Vi ser gärna att du har kunskap och praktisk erfarenhet inom byggproduktion. Kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet. Erfarenhet av Byggsamordnaren är en fördel men inget krav. 

Vi söker dig som är bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. 

Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå denna så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Vi är stolta och vill fortsätta utvecklas bland annat genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att vidareutvecklas. 

Ansök senast den 30 april. 
Vi tillämpar löpande urval. Vi tar inte emot ansökningar via epost. Maila dina eventuella frågor om tjänsten till HR-chef Ola Dryselius, ola.dryselius@treano.se. Besök gärna vår hemsida, treano.se, för mer information om oss.

Ansökan