Högskolestudent inom bygg som vill sommarjobba?

Presentation
Erlandssonkoncernen omfattar idag entreprenadverksamhet samt fastighetsförvaltning. Företaget är privatägt och omfattar 2200 medarbetare och 7 Mrd kr i omsättning. Affärsidén är att verka inom ett begränsat antal affärsområden genom gedigen kompetens och erfarenhet.
 
Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på ca 700Mkr och en historisk tillväxt om ca 100Mkr/år sen starten 2010, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Sydsverige. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Tjänsten
Läser du på någon eftergymnasial utbildning inriktad mot bygg och vill sommarjobba på en arbetsplats där du erbjuds
 vidare inblick i din kommande framtid?

Vi söker nu sommarjobbare som vill vara med och bygga på begreppet Erlandssonare. Sommarjobbare som delar våra värderingar; Laganda, Ansvarsfull och Personlig.


Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad, tar ansvar och gör det där lilla extra. Du är bra på att organisera och planera, är kundorienterad och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar.

Har du drivet, har vi möjligheterna!

Ansökan
 
Välkommen med din ansökan, rekrytering kommer att ske löpande.

Ansökan