Traineetjänst för dig som är nyutexaminerad byggingenjör


Presentation
Erlandssonkoncernen omfattar idag entreprenadverksamhet samt fastighetsförvaltning. Företaget är privatägt och omfattar 2200 medarbetare och 7 Mrd kr i omsättning. Affärsidén är att verka inom ett begränsat antal affärsområden genom gedigen kompetens och erfarenhet.
 
Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på ca 700Mkr och en historisk tillväxt om ca 100Mkr/år sen starten 2010, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Sydsverige. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.
Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det.

Arbetsuppgifter
Skulle du vara intresserad av att vara med och skapa vår gemensamma framtid och bli en ?Erlandssonare?? Just nu söker vi dig som är nyutexaminerad byggnadsingenjör, entreprenadingenjör, produktionsledare eller liknande. Som nyutexad kommer du att få gå igenom vårt traineeprogram.

Genom vårt traineeprogram kommer du att få en inblick i många olika delar av verksamheten så som produktion, projektering samt kalkyl och inköp. Praktiken kommer varvas med teori. Under din anställning hos oss kommer du också att lära känna vår kultur och våra värderingar.
Du kan också läsa mer om hur våra trainee idag upplever det på http://erlandssonbygg.se/vara-regioner/region-syd/syd-jobb/traineeblogg

Vem söker vi?
Vi söker dig som är engagerad, värderar laganda högt, tar ansvar och gör det där lilla extra. Du är bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar.

Ansökan
Tillsvidareanställning och heltid på något av våra kontor i Skåne.

Tillträdesdag enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan, rekrytering kommer att ske löpande.

Ansökan